Om Roomie

Halløjsa og velkommen til Roomie bloggen!

Roomie er et boligunivers, et samlingspunkt for min inspiration, mine idéer og mine kreationer. Bloggen handler først og fremmest om bolig, interiør og design. Men også om andre ting, der hører hjemmet til. Det kan være kagebagning, som jeg også elsker at bruge tid på eller keramik, som er min nyeste hobby.

Hvem står bag?

Bag skriblerierne står jeg, Mie. Jeg er en 26-årige interiørentusiast, kagebager og kreatør. Jeg elsker at omgive mig med smukke ting og nyder at skabe – derfor har jeg lavet den her blog.

Til daglig arbejder jeg med kommunikation og markedsføring, så denne blog har også formålet for mig at forbedre mine egenskaber inden for planlægning og SoMe. Desuden elsker jeg at skrive og har altid gjort det.

For mig er ’hjem’ det vigtigste sted i verden. Det er her, jeg lader op og her, hvor jeg ultimativt kan være mig selv. Men det kan jeg kun, hvis jeg omgiver mig med ting, der giver mig energi – smukke ting som betyder noget. Hjem betyder alt for mig, og derfor bruger jeg rigtig meget tid på at indrette, så det fungerer praktisk og visuelt.

Jeg har, siden jeg var lille, elsket at flytte om på møbler og nips. Noget jeg har fra min mor, som har taget mig med i utallige interiørbutikker og på loppemarkeder, og som jeg har flyttet afsindigt mange møbler sammen med gennem tiden. Jeg har brugt hundredevis af timer på at læse i min mors gamle boligbøger og mine egne boligblade. Nu vil jeg dele ud af mine idéer og skabe mit eget lille rum på internettet for inspiration til hjemmet.

Jeg håber, at du vil følge med og bidrage med kommentarer, idéer og råd undervejs, og at du til gengæld kan finde inspiration i det, jeg laver.

1000 mulleduller til dig fra mig!