DIY & projekter

Projekt soveværelse

februar 18, 2020

Kurv: Ellos 562,- , Cuppa Coffee vægfarve: Dyrup, sengetøj: Sudio Feder 549,-, gardiner: H&M Home 399,-, Vase: Louise Roe Balloon Vase 795,-, Knagerække: H&M Home 79,95,-

Endelig blev det tid. Jeg har længe søgt inspiration og taget tilløb til at få gjort noget ved soveværelset. Siden vi var på sommerferie i Sverige, hvor vi sov på to forskellige slotte, har jeg drømt om et lækkert, luksuriøst soveværelse. Jeg har drømt om lange gardiner, en blød seng og rolige farver. Og nu har jeg endelig taget de første skridt til at komme i gang med soveværelset.

Vi har købt maling i en skøn Cocio-farvet som jeg kalder den. Jeg blev inspireret af Ditte, der har malet den skønneste farve i børneværelset. Farven hedder Cuppa Coffee fra Dyrup, og den har vi nu også købt til soveværelset. Egentlig vil jeg rigtig gerne male alle væggene, men den er A ikke helt enig med mig i, så i første omgang maler jeg kun den ene væg, så må vi se om jeg kan overtale ham derefter. Projektet starter på fred og jeg kan næsten ikke vente! Jeg glæder mig helt vildt til at dele resultatet med jer! Jeg tænker, at I kan følge med på insta her i weekenden, hvor jeg nok deler mine fremskridt i projekt soveværelse.

No Comments

Leave a Reply