Inspiration

Projekt: Organisering

november 3, 2019

Pyha, hvor er det længe siden, jeg har skrevet et indlæg til bloggen her, og hvor har jeg savnet det. Jeg har haft super travlt de sidste par weekender med at bage en masse kage og holde fødselsdage for min skønne familie og dejlige veninder, så der er gået meget tid med det – og det har været skønt. Det har også betydet, at energien og fokus ikke lige har været på siden her, men nu er jeg tilbage.

Men jeg kunne godt tænke mig, at dele mit nyeste projekt med jer. Jeg er pt. i gang med at organisere og få styr på alle vores ting herhjemme. Og nej, jeg kører ikke Mari Kondo, bare et ganske almindeligt nu-skal-jeg-have-styr-på-alt-mit-lort-projekt. Her i ugen købte jeg nogle skønne Aykasa klapkasser til alt det bageudstyr, jeg har fået samlet sammen plus til noget af mit krea-grej.

Aykasa Midi Milk Tea 80,- og Mini Varm Taupe 40,- fra LuxoLiving

Jeg er også i gang med at samle gamle henkogningsglas til opbevaring af mel, ris, nødder, kerner, sukker osv. i køkkenet, så jeg kan se, hvad jeg har, og hvor meget jeg har og forhåbentlig slipper for alt det mel og andet halløj i bunden af skabet, når der går hul på poserne.

Jeg leder også med lys og lygte efter en god løsning til sortering af affald. Hvorfor er det, at der ikke findes nogle fine løsninger specielt til det her? Og mere relevant, hvorfor pokker har de ikke klargjort køkkenet til det, da de renoverede lejlighederne fuldstændig? Lige nu sorterer vi vores affald i plastikposer, men fordi de (heldigvis) er ved at forsvinde fra butikkerne, så har vi ikke så mange poser længere. Jeg overvejer skraldebøtter som disse fra IKEA, men så kan jeg kun gå ned med en ad gangen, det synes jeg måske er lidt upraktisk (men giver selvfølgelig lidt ekstra motion – hmm måske en win/win?).

Nar du nogle gode organiseringstips, du vil dele?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply