Inspiration

Min ønskeseddel

oktober 7, 2019

Jeg har fødselsdag om en uges tid, så jeg tænkte, at jeg lige ville dele min ønskeseddel med jer, måske den kan inspirere til din egen ønskeseddel eller til gaveidéer til din veninde eller til dig selv.

Som altid er min ønskeseddel fyldt med musselmalet og nips. Jeg elsker – sjovt nok – alt nips og tilbehør til hjemmet og selvom jeg også elsker at købe nips (og gør det forholdsvist ofte), så mener jeg stadig, at jeg mangler ting til hjemmet. Jeg prøver at retfærdiggøre de mange ting med, at jeg jo en dag skal kunne fylde et helt hus ud, og når nu vi drømmer om at bygge et stort lækkert hus, så må jeg jo hellere ønske mig tingene nu, da jeg ikke får råd til at købe nips, når vi har brugt alle pengene på drømmehuset. He he.

  1. Musselmalet dybtallerken fra Royal Copenhagen
  2. Liljan lysestage fra Klarna
  3. Drømmeren fra Kähler
  4. Lamella Pendel fra Le Klint
  5. Skønne forskellige keramikkopper som denne
  6. Globe Rund Glasvase fra AYTM
  7. Bog: Den Afrikanske Farm af Karen Blixen
  8. Smukkste Danish Summer Water Carafe fra Kodanska
  9. Flora ørenringe fra Studio Loma
  10. Elements saltkar fra Royal Copenhagen

Det var nogle af de ønsker, der er at finde på min ønskeseddel i denne omgang. Jeg har faktisk også for en gangs skyld ønsket mig en del bøger, både fordi jeg gerne vil til at bruge mere tid på at læse bøger og fordybe mig, men også fordi jeg drømmer om en skøn, stor bogreol med masser af spændende bøger – og nips. Ha ha.

Hvad står der på din ønskeseddel?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply