Boligdrømme

Mandagsdrømme #3

september 16, 2019

Billedet er lånt fra pinterest.

Puha, det har VIRKELIG været mandag for mig i dag. Da jeg i morges parkerede på parkeringspladsen ved mit arbejde kunne jeg høre, hvordan luften sev ud af mit ene dæk og wupti 30 minutter efter var dækket fuldstændig fladt. Heldigvis er det hele ordnet nu, men lidt øv var det altså! Så derfor drømte jeg lige lidt ekstra i dag.

Billedet er lånt herfra.

I dag har jeg drømt om et stort kvadratisk skrivebord med plads til både A og mig, hvor vi kan sidde overfor hinanden. Pt. er vores kontor et opbevaringsrum, som det mest er A, der bruger, fordi jeg er så elendig til at være kreativ, hvor jeg ikke føler, der er plads omkring mig og ikke mindst masser af lys. Og det lever vores kontor i op til lige nu. I vores drømmehus håber jeg på at få et kontor med et stort vindue, masser af reol-plads fyldt med bøger og så det kvadratiske store skrivebord med lækre industrielle skrivebordsstole.

Det var mine mandagsdrømme. Hvordan har din mandag været?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply