Inspiration

Mandagsdrømme #1

september 2, 2019

Jeg sætter lige gang i en lille ny ting her på siden. Mandage kan godt være lidt hårde at komme igennem en gang i mellem, og for mig hjælper det at drømme lidt. Nogle gange er det om små ting som nye glas eller en chokoladekage og andre gange er det om sommerhuse og om at købe et slot i Sydfrankrig og renovere det. Drømmene motivere mig ofte til at give den en ekstra skalle på arbejdet, så bare nogle af drømmene kan blive til virkelighed. Derfor tænker jeg, at jeg vil dele nogle af mine drømme med jer – både små og store, så I kan måske bliver inspireret og får fornyet energi til arbejdet på jeres mandag. Eller bare bliver inspireret til at bage en kage eller bygge et insekthotel.

Nå men her sidder jeg så, i vores sofa, med en cafélatte i den smukkeste keramikkop og drømmer. Jeg drømmer om mange ting, og én af dem vil jeg dele med jer nu. Jeg drømmer om en udendørsbruser. Jeg synes tanken om en bruser udenfor er romantisk og fin, fordi du kan nyde naturen, mens du tager et bad. Jeg synes på en måde, at det virker så rent og naturligt at tage et bad udenfor i et lille indelukke af enten planter eller træværk.

Billede lånt af Bo Bedre.

Min helt store drøm er engang at få et sommerhus ved Vesterhavet, hvor jeg i et fredeligt hjørne af haven kan installere en udendørsbruser. Det ville være så skønt at stå under åben himmel med fuglefløjt og snuppe en skyller efter, jeg en tidlig morgen har taget en morgendukkert i havet. Måske efter en løbetur. Ha ha det er vel en drøm. Anyway jeg ville elske at style den lille oase med lækre håndklæder i hamam-stil, måske disse fra H&M Home. Og en fin rygskrubbe som denne fra Helsebixen. Tag forreste lige et kig på Jeanette og hendes forældres overlækre udendørsbruser i deres sommerhus her. Hvis du ikke følger @mitlykkehjem på instagram allerede, så skynd dig, det er et af de mest inspirerende boligunivers på Instagram! Selv tak!

Billedet er lånt af Femina.

Smut forbi min Pinterest. Her har jeg samlet alle mine drømme, hvad enten det er boligdrømme, kagedrømme, festdrømme eller krea-drømme.

Hvad drømmer du om?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply