Boligdrømme Boligjagt

Bolig- og byggedrømme #3 – Byg & Bo 2019

august 31, 2019

For et par uger siden besøgte vi Byg & Bo 2019 i Hinnerup. Det er et helt område med 8 nybyggede udstillingshuse fra 8 forskellige byggefirmaer. De har åbent hver søndag helt indtil 26. januar 2020. Det er det perfekte sted at samle lidt inspiration, hvis du går i bygge- eller renoveringstanker.

Der er dog skruet godt op på alle parametre i udstillingshusene. De er alle på minimum 190 m2, et af dem havde endda 3 vinkøleskabe og et andet en lille gårdhave midt i huset med to kæmpe skydedøre i væggene ind til huset. Alle sammen luksusløsninger, som vi ikke har råd til og nok heller ikke ville prioritere, men meget inspirerende. Efter vi havde set husene, blev vi klar over, at vi ønsker os en overdækket terrasse og skydedøre dertil.

En opdatering på byggegrundjagten

Vi har kigget lidt nærmere på nogle byggegrunde i Støvring ved Odderen, som egentlig passer vores budget, men de ligger lidt tæt på togskinnerne. Jeg er selv vokset op i et hus, der ligger klods op ad skinnerne, og det har aldrig generet mig, men det er som om, det er noget andet nu. Jeg har en forestilling om, at alt skal være perfekt. Vi ved, at vi bliver nødt til at gå på kompromis med noget, men fordi vi slet ikke har travlt og er så tidligt i processen, giver vi os selv plads til at lede efter det perfekte, til den perfekte pris. Så må vi gå på kompromis, når tingene bliver lidt mere alvorlige.

Det er vigtigt for os, at vi i haven kan få noget ro, hvor der ikke hele tiden er trafikstøj i baggrunden. Derudover er det også virkelig vigtig for os, at grunden ligger godt i forhold til solen, så vi kan nyde både sommeraftner og -morgner i haven. Derudover må grunden gerne ligge nogenlunde tæt på indkøbsmuligheder, skoler osv. Så kender I nogle byggegrunde, der lever op til disse krav omkring Aalborg (max 30 km fra) og til en nogenlunde pris, så tip mig endelig!

Jeg håber så inderligt, at vi engang kan finde vores ønskegrund og bygge drømmehuset her på.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply