Opskrifter

Nem opskrift på lækker müsli

august 25, 2019

I dag har vi fået ordnet en masse praktiske ting bl.a. rengøring, omplantning af blomster, handlet ind til hele ugen og så har jeg også endelig fået lavet müsli. Det er en supernem og rigtig lækker opskrift, som bare giver en god start på dagen. Yoghurt med müsli er det eneste morgenmad, som jeg bliver ordentlig mæt af og denne müsli er favoritten. Derfor tænkte jeg, at jeg ville dele opskriften med jer.

Processed with VSCO with a6 preset

Når jeg laver den her müsli tager jeg det hele meget på slump, og du kan tilføje og tage noget fra efter, hvad du bedst kan lide. Men her har du opskriften til min lækre müsli:

  • En stor portion havregryn
  • Et par gode håndfulde mandler (groft hakkede)
  • Cirka 3 spsk. hørfrø
  • Cirka 3 spsk. sesamfrø
  • Cirka 3 spsk. chiafrø
  • En god håndfuld rosiner (ja, de er ikke på billedet – jeg glemte dem, men bær over med mig, jeg er ny i det her game 😉 )
  • Jeg tilsatte også en lille rest af hasselnødder, vi havde.
  • Et par håndfulde Branflakes
  • Cirka 3 spsk. blomsterhonning/akacie honning

Start med at fylde bunden af en bradepande med havregryn, tilsæt de hakkede mandler, nødder og frø/kerner. Rist det i ovnen ved 200 grader varmluft til mandler/nødder og havregryn er let gyldne cirka 10 min. men det kan varierer fra ovn til ovn, så hold øje med det. Lad det køle af i bradepanden. Tilsæt så rosiner og Branflakes og sprøjt til sidst honningen hen over müsli-blandning. Vend blandingen rundt og kom müslien i et glas. Og bum, så har du en lækker og rimelig sund müsli til din morgenmad.

Jeg vil rigtig gerne vide, hvad din yndlingsmorgenmad er! Jeg elsker nemlig morgenmad og er altid på jagt efter nye morgenmadsretter!

God søndag aften!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply