Boligdrømme Boligjagt

Bolig- og byggedrømme #2 – H-huset

august 15, 2019

Jeg har hele mit liv villet bo i et gammelt hus, fordi jeg synes, det er så svært at få noget hyggeligt ud af nybyggerhuse, hvor der sjældent er krummelurer, skæve vinkler og historie. Måske fordi jeg selv er vokset op i en murermestervilla fra 1910 og elskede det! Faktisk ville jeg for et år siden overhovedet ikke have et nyt hus! Men som bekendt: Man har et standpunkt, til man tager et nyt og nu ser jeg flere og flere muligheder og fordele ved nybyg.

For os, er det ideelle hus indrettet med voksenafdeling, børneafdeling og et stort fælles opholdssted for hele vores store, dejlige familie. Det har H-huset! Sammen med muligheden for et lille gårdhavemiljø udenfor, hvor der kan hygges på de varme sommerdage. Da vi så huset og stod i det store køkkenalrum, var vi begge solgt – det var simpelthen drømmen lige der! Selvfølgelig med et par stilistiske rettelser her og der. Hehe.

Jeg har en drøm om at få bygget huset af sandfarvede mursten, med store, sorte vinduer med sprosser og mat, sort tegltag. På den måde, slipper jeg ikke helt den romantiske stil og undgår de klassiske gule sten, som ikke lige er mig. Drømmen indebærer også moderne sildebensparket og loft til kip. Og som byggekonsulenten hos HusCompaniget sagde; ”Det er også nogle dyre valg…”. Og ja, jeg må erkende, at jeg har det med at blive fristet af de lækre ting, som ofte er i den dyre ende. Og samtidig er jeg også Nordjyde med stort N og vil helst ikke spilde mine penge. Haha. Heldigvis følger A mine idéer og drømme ret godt. Han er meget kvalitetsbevist og fornuftig, så han kan hive mine vildtflyvende idéer lidt ned til jorden. Derfor er vi et ret godt team i den her proces.

Det var andet indlæg om vores jagt på drømmehuset. Jeg håber, at I synes det spændende og stadig vil være med!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply