Inspiration

6 smukke spejle jeg elsker

september 17, 2020

1/ Ferm Linving 1.999,- 2/ Zara Home 599,- 3/ Specktrum 699,- 4/ House Doctor 895,- 5/ Zara Home 1.149,- 5/ House Doctor 1.119,-

Jeg elsker, at spejle er blevet små kunstværker i indretningen, som ikke kan bare kan skabe større rumfornemmelse, men også være med til at give rummet personlighed og skønhed!

Jeg drømmer især om at skifte mit store spejl i soveværelset ud med det smukke asymetriske spejl fra Ferm Living. Det står allerøverst på min ønskeseddel. Både Zara Home og H&M Home har også kastet sig over de asymetriske spejle og er fine, mindre alternativer til Ferm’s spejl.
Specktrums smukke Harlekin-spejl er simpelthen også bare SÅ smukt. Hvis jeg havde en stor hall eller entré ville dette være førstevalget hertil!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply