Boligdrømme Boligjagt Mandagsdrømme

Mandagsdrømme #6

juli 6, 2020

Long time no see… Puha, det er lang tid siden, jeg har skrevet noget herinde. Mit overskud har været i bund og inspirationen ikke-eksisterende. Det sker jo, men nu er overskuddet vendt tilbage. Og hvad er bedre at starte med end mandagsdrømme? For selvom overskuddet ikke er der, så lever drømmene jo altid, ikke?

Klippe, klippe udklip til moodboards for min største drøm

Det er en stor mandagsdrøm i dag! Er I klar?
For tiden drømmer jeg mere end nogensinde om at købe et hus (eller et lille sommerhus). Jeg savner pladsen og min egen have. Jeg ønsker mig et hyggeligt villakvarter, hvor jeg det eneste, der bryder stilheden er en plæneklipper eller børn, der leger. Jeg ønsker mig et kæmpe bed med masser af jordbær, hindbær- og brombærbuske, et lille orangeri (ja det skal mit drivhus altså hedde) med tomater og agurker, som hjemme ved min bedste og bedstefar. Jeg drømmer om et stort køkken-alrum med plads til heeeeele familien og med lys og luft. Og meget meget mere!

Men mest af alt drømmer jeg nok om hele projektet i at bygge nyt eller renovere noget gammelt guld. Jeg drømmer om at slæbe masser af tunge brædder, lære at ligge klikgulv (helst sildeben), male masser af vægge i skønne naturfarver og slide til langt ud på aftenen for at se mit drømmehus dukke frem af byggestøvet. Jeg forestiller mig, hvordan venner og familie vil dukke op for at hjælpe lidt til og se, hvordan det går. Vi sidder ved klapborde fyldt med skidt og masser af kage, kaffe og dåse cola’er og grine og tager billeder, så vi om mange år kan mindes, hvor skide seje vi var, da vi lige renoverede et hus og hvor dejlige venner og familie, vi har. Nøj, hvor jeg drømmer og ønsker det helt ind i hjertet!

Læs om vores boligjagt

Jeg har længe drømt om huset – det ved I, der har læst lidt med og jeg bliver tit inspireret til fin indretning og gode løsninger, og så samler jeg det hele inde i mit hoved. Men her i weekenden eksploderede mit hoved ud i en masse udklip fra min stak af boligblade. Jeg klippede og klippede og klippede. Og så klippede jeg lidt mere. Min plan er, at alle disse udklip skal blive til fine moodboards, der repræsenterer de forskellige rum, jeg drømmer, skal være en del af vores kommende hjem. Jeg tænker, at når vi så engang endelig finder drømmehuset, så vil jeg ramme alle moodboards ind og hænge dem på kontoret til evig inspiration og minde om alt det, jeg længe gik rundt med i hovedet. For faktisk, så har jeg både bygget et hus, renoveret et hus, renoveret et sommerhus og indrettet alle disse huse inde i mit hoved! Plus et par løse rum, terrasser og kolonihaver derudover.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply