Boligdrømme

Mandagsdrømme #5

december 2, 2019

Jeg synes lige, det blev tid til nogle mandagsdrømme igen – det er vist ved at være noget tid siden sidst – dermed ikke sagt, at jeg ikke har drømt, for det gør jeg egentlig ret meget. Denne uges mandagsdrøm handler om noget, jeg faktisk har drømt om længe, og som jeg kraftigt overvejede til lejligheden, da vi alligevel skulle have nyt spisebord. Jeg drømmer om et rundt spisebord og vores lejlighed passer faktisk perfekt til det – så jeg må sige, at jeg fortryder lidt det praktiske valg, vi tog med det lange spisebord. Altså det vi har nu kan blive rigtig langt, og det er jo selvfølgelig også rigtig praktisk, når vi har vores store familie på besøg, men tit er vi alligevel nødt til at finde et andet sted at være, fordi lejligheden er lidt for lille til at rumme alle de børn, der jo gerne skal have lidt plads til at lege på. Så jeg ville faktisk ønske, at vi i stedet havde valgt det runde bord. Men måske det kommer på et tidspunkt

Nå, men jeg har altså især forelsket mig i Træfolks runde Mjølner bord – det er så smukt og fint håndværk, men hvis det engang skal blive mit, må jeg hellere til at spare sammen. I’m in love!

Billede fra Træfolk.

Jeg er faktisk også vild med det klassiske runde DOCKSTA-bord fra IKEA det er lidt mindre og super fint til en mindre køkken eksempelvis. Jeg forestiller mig også, at det er ret praktisk i plastik.

Billedet er lånt af BoligLiv.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply