Inspiration

Inspiration: Adventsdekoration

november 25, 2019

I år har julestemningen fået tidligt fat i mig – normalt er jeg ikke sådan én, der starter tidligt med at jule. Jeg venter faktisk helst til et lille stykke ind i december. Men i år har det altså været helt anderledes – jeg startede allerede julegaveindkøbene for et par uger siden, for at være i god tid, og det var som om, at det lige kickstartede julestemningen for mig. I denne weekend lavede jeg så vores adventskrans, da vi var sammen med madklubben, men inden søgte jeg en masse inspiration til en flot adventsdekoration, fordi jeg de sidste to år næsten har lavet den samme dekoration – så nu skulle der altså ske noget nyt – resultatet kan I se herover.

Jeg har samlet lidt inspiration til jer, der endnu ikke har fået lavet adventsdekorationen/-kransen herunder:
Billederne er alle fra Femina, hvor I kan finde endnu flere skønne forslag til adventsdekorationer både traditionelle og nogle mere specielle af slagsen.

Når det kommer til julepynt er jeg meget traditionel – jeg er eksempelvis ikke hoppet med på dillen med de mange søde, sjove og farverige ornamenter fra eks. Flying Tiger. Jeg synes, de er enormt søde, men for mig, har det bare ikke så meget med jul at gøre. Jeg elsker tilgengæld smukke, store julekugler med masser af glimmer i rød, grøn og guld. For mig er det lig med jul sammen med flettede julehjerter, gran og kræmmerhuse. Med min adventskrans har jeg dog forsøgt at tænke lidt udover det traditionelle, med de grønne lys og suklenter – dog stadig med julekugler – de skal bare være der. Ha ha.

Hvordan ser jeres adventskrans ud?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply